Mértékadó Műszaki Megoldások tervezéstől a kivitelezésig

Cégünk profilja olyan műszaki feladatok megoldása, amelyek magas szintű mérnöki tudást és szemlélet, ugyanakkor gyakorlatias megoldásokat kívánnak.
Legtöbbször gyártó cégek számára tervezünk és kivitelezünk különböző bonyolultságú gyártóeszközöket, a legegyszerűbb szerelőkészülékektől, a teljesen automatizált megmunkáló, összeszerelő, vagy éppen ellenőrző célgépekig, de termékötletek megvalósítása, műszaki tanácsadás, gyártóberendezések korszerűsítése, átalakítása, utólagos automatizálása is profilunkba vág.
Kiemelkedően hatékony műszaki megoldásaink titka, a mérnöki, technikusi és szakmunkás erőforrásaink termékeny csapatmunkájában, az összetett gondolkodásunkban, tervezői és kivitelezői tapasztalatunkban rejlik.

Tárgyi oldalról a hagyományos forgácsoló gépek, CNC marógép, egy jól felszerelt egyedi és kis szériás gyártásra berendezett gépműhely áll rendelkezésünkre. 

Stratégiánk az, hogy nem pusztán egy terméket vagy egy szolgáltatást adunk vevőinknek, hanem a felmerült feladatra koncentrálunk, feltérképezzük partnereink sajátosságait, igényeit és lehetőségeit, és kulcsrakész megoldást adunk, ami azt jelenti, hogy a termelő eszköz rendelkezésre áll, mennyiségben és minőségben azt tudja amit várnak tőle.

Minőségpolitikánk három alappillére:

Munkabiztonság

Már koncepcionális tervezés során figyelembe vesszük, hogy a berendezés üzemeltetése ne jelenthesse munkabaleset kockázatát. Természetesen vannak veszélyes technológiák, de ilyen esetben különös tekintettel vagyunk a megfelelő védelmi rendszerek kidolgozására. Azt az elvet követjük, hogy a dolgozó súlyos figyelmetlensége, vagy szándékossága se tudjon munkabalesethez vezetni.
Minden általunk beüzemelt berendezés hazai és nemzetközi szabványok szerint elvégzett vizsgálatok alapjánfelvett munkavédelmi megfelelőségi jegyzőkönyvvel kerül átadásra.

Üzembiztosság

Az adott feladat elvégzéséhez a lehető legegyszerűbb, legkompaktabb megoldást igyekszünk megtalálni. A berendezés pontosan azt tudja, amit várnak tőle. Egyszerű és egyértelmű kezelőszervek. Úgy tervezzük meg a berendezést, hogy a kezelő és karbantartó személyzetnek minimális legyen a hibázási lehetősége.
Karbantartási feladatok átláthatóak, egyértelműek és egyszerűen rövid idő alatt elvégezhetőek. A berendezéseinkbe csak minőségi kereskedelmi tételeket építünk be, kerüljük a túl speciális, nehezen beszerezhető alkatrészeket. Cserealkatrészek után pótlását 10 évig garantáljuk, ezekhez tartozó gyártási dokumentációt ügyfeleink rendelkezésére bocsátjuk.

Optimális költségek

A beruházás bekerülési értékére, és az üzemeltetési költségekre döntően a tervezés során lehetünk hatással, leginkább annak is a kezdeti fázisában. Ilyenkor egy jó ötlettel, egy frappáns egyszerűsítéssel, hatalmas összegek spórolhatunk partnereinknek.
Rendkívül összetett gondolkodást igényel a legjobb megoldás megtalálása, hiszen igen bonyolult feltételrendszert kell figyelembe venni. Éppen ebben vagyunk a legjobbak, nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy árajánlat készítés és koncepcionális tervezés során pontosan felmérjük partnereink igényeit, lehetőségeit, és sajátosságait, így minden szempont figyelembevételével kiválasszuk a legoptimálisabb megoldást.