Translation not available yet…

Cégünk profilja olyan műszaki feladatok megoldása, amelyek magas szintű mérnöki tudást és szemlélet, ugyanakkor gyakorlatias megoldásokat kívánnak.
Legtöbbször gyártó cégek számára tervezünk és kivitelezünk különböző bonyolultságú gyártóeszközöket, a legegyszerűbb szerelőkészülékektől,a teljesen automatizált megmunkáló, összeszerelő, vagy éppen ellenőrző célgépekig, de termékötletek megvalósítása, műszaki tanácsadás, gyártóberendezések korszerűsítése, átalakítása, utólagos automatizálása is profilunkba vág.
Kiemelkedően hatékonyan műszaki megoldásaink titka, a mérnöki, technikusi és szakmunkás erőforrásaink termékeny csapatmunkájában, az összetett gondolkodásunkban, tervezői és kivitelezői tapasztalatunkban rejlik.
Tárgyi oldalról a hagyományos forgácsoló gépek, CNC megmunkáló központ, egy jól felszerelt egyedi és kis szériás gyártásra berendezett gépműhely áll rendelkezésünkre. Mindez egy barátságos inspiratív környezetben Budapest XII. kerület Központi Fizikai Kutató Intézet (KFKI) telephelyén.
Büszkék vagyunk arra, hogy az általunk szállított berendezésre az azt, használó operátoroktól a felső vezetőkig minden munkatárs megelégeltséggel gondol. Elhivatottak vagyunk amellett, hogy vevőink igényeiknek megfelelő optimális komplett kulcsrakész megoldást kapjon.
Hogyan érjük mindezt el?

Munkabiztonság

Már koncepcionális tervezés során figyelembe vesszük, hogy a berendezés üzemeltetése ne jelenthesse munkabaleset kockázatát. Természetesen vannak veszélyes technológiák, de ilyen esetben különös tekintettel vagyunk a megfelelő védelmi rendszerek kidolgozására. Azt az elvet követjük, hogy a dolgozó súlyos figyelmetlensége, vagy szándékosan se tudjon munkabalesetet szenvedni.
Minden általunk beüzemelt berendezés hazai és nemzetközi szabványok szerint elvégzett vizsgálatok alapjánfelvett munkavédelmi megfelelőségi jegyzőkönyvvel kerül átadásra.

Üzembiztosság

Az adott feladat elvégzéséhez a lehető legegyszerűbb, legkompaktabb megoldást igyekszünk megtalálni. A berendezés pontosan azt tudja, amit várnak tőle. Egyszerű és egyértelmű kezelőszervek. Úgy tervezzük meg a berendezést, hogy a kezelő és karbantartó személyzetnek minimális legyen a hibázási lehetősége.
Karbantartási feladatok átláthatóak, egyértelműek és egyszerűen rövid idő alatt elvégezhetőek. A berendezéseinkbe csak minőségi kereskedelmi tételeket építünk be, kerüljük a túl speciális, nehezen
beszerezhető alkatrészeket. Cserealkatrészek után pótlását 10 évig garantáljuk, ezekhez tartozó gyártási dokumentációt ügyfeleink rendelkezésére bocsátjuk.

Optimális költségek

A beruházás bekerülési értékére, és az üzemeltetési költségekre döntően a tervezés során lehetünk hatással, leginkább annak is a kezdeti fázisában. Ilyenkor egy jó ötlettel, egy frappáns egyszerűsítéssel, hatalmas összegek spórolhatunk partnereinknek.
Rendkívül összetett gondolkodást igényel a legjobb megoldás megtalálása, hiszen rendkívül bonyolult feltételrendszert kell figyelembe venni. Éppen ebben vagyunk a legjobbak, nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy árajánlat készítés és koncepcionális tervezés során pontosan felmérjük partnereink igényeit, lehetőségeit, és sajátosságait, így minden szempont figyelembevételével kiválasszuk a legoptimálisabb megoldást.

Titoktartás

Partnereinktől kapott bármilyen szóbeli vagy rögzített információt automatikusan üzleti titoknak tekintjük, és
különös gonddal bizalmasan kezeljük. Ugyanezt mi is elvárjuk partnereinktől.